...úplně jsem se do toho obrazu vžil , že stojím vedle tebe a jenom se dívám ...Je to boží dar umět vyjádřit obraz a nebo to co prožíváš ve slovech svých básní ...Je prostě nádherná...
28.08.2008 15:19:00 | kavec
Hamburg znám z písně od Keane, nikdy jsem tam nebyla, ale občas mívám stejné pocity o místech, která mi nic neříkají...nejlepší je možná otočit se a uhánět zpět. Nebo kupředu...
24.08.2008 23:21:00 | Sunny
Na Hamburg mám jen vzpomínky krásné, trošku mne to rozesmutnilo... ale asi to cítíš takto.
18.08.2008 21:37:00 | MalaIzis