Mám... abych mohl...
Anotace: V mužské osobě...
Mám oči, abych mohl
vidět Tvou neskonalou liliovitou krásu
a pohlédnout při každé naší schůzce
do těch dvou modrých hlubokých studánek.
Mám nos, abych mohl
cítit tu heřmánkovou vůni Tvého těla
a cítit Tvůj parfém na zápěstí a šíji.
Mám rty, abych mohl
k Tobě promlouvat
a přisát rty ke rtům Tvým plného tvaru.
Mám uši, abych mohl
slyšet Tvůj líbezný hlas
a poslouchat, jak si broukáš pořád tu samou písničku.
Mám ruce, abych mohl
dotýkat se Tvého hebkého těla
a přenést Tě jednoho dne přes práh společného domu.
Mám srdce, abych mohl
zamilovat se, milovat Tě
a žít pro každý jedinečný okamžik.
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: okapovaroura
Komentáře (0)