Na nároží noci ..
Svým rubášem
noc přikryla den
dozněl krok
na schodišti ztemnělém
nad propastí času
s křehkostí pavlačí
první hvězda visí
Tvrdě spí město
plné domů zamčených
nahořklá naděje
tam s mátou zraje
Lehkostí cest hladových
vkrádá se do duše chlad
na nároží noci
hospoda
teplem svých oken
bludné pocestné
k sobě zve…
Přečteno 330x
Tipy 48
Poslední tipující: Silent Storm, Churry, maena, Vlk v rouše, Heda, Romana Šamanka Ladyloba, a_tao, Liv, drsnosrstej kokršpaněl, PoeziGirl, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)