Snídaně pro dva
Sedím tu sama
u snídaně pro dva
Říkals, že příjdeš.
- jen další prohra.
Dělá Ti radost vidět mně se snažit?
-zbytečně?
Je snad pravda, že už to mezi námi nebude tak
skutečné?
Čekám tu na Tebe
Mučí mně tyhle hry
Jenže Ty nepříjdeš
... jen samé prohry
Stejně čekám
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam, Šerák
Komentáře (1)
Komentujících (1)