Ruka žalovala Mozku,
vezla prý k němu tělo na káře,
prý tvářilo se bujaře,
teď jí zrazuje,
zapomnělo na ni,
ani Mozek neslyšel, šel spát
a nechal ji napospas Vědomí:
mě větsinou taky osloví, ale dnes se tak bohuzel nestalo..
nelibi se mi hned na zacatku ta prvni veta, ne slovy,ale delkou, k tomu ostatnimu to pak pusobi strasne, dle me aspon...