Mluvíš-li o lesích mého dětství, pak je velká škoda, že se neznáme... Je to krásně napsané a doufám, že lesní hospodářství bude do budoucna spíše ku prospěchu nás všech... ST! ;-)
19.09.2008 08:39:00 | Anita Buchtová
hezká i když smutná, ale takový je někdy život... I roboti mají smysl pro přírodu, i když trochu exotickou - píší ARA :-)
20.08.2008 08:09:00 | sýc
že by apalánč obsazovali více otročí údolí??
svet je krutej...
basen je pekna, sedi ti rymy a i rytmus je oki, libi se mi , ac je to celkem smutne tema,...
19.08.2008 22:24:00 | saddova