já bych to klidně nerýmovala vůbec... nebo aspoň eště volnějc než to je - někerý rýmy mi přijdou jen kvůli rýmu - obsah, nápad se mi líbí moc, tož u mne za jedna, tajemný cizinče :o)
a roboti sou pozadu s kalendářem - píšou JUNe... :o)
19.08.2008 22:46:00 | hanele m.
skoda, ze ta prvni sloka neni dorymovana...
mozna, kdyz pises smiseny vers, tak by bylo dobre to napsat do anotace..ale to je tva vec :)
19.08.2008 22:41:00 | saddova