pod hradem
Anotace: ... přípravy vrcholí ...
.
„Tak co, vole, už se tančí?“
„Jistě, vole, Combo vaří,
všichni už šli s tetou Ančí,
do rána tam jistě paří.“
Plány vyšly, naši v gala
odešli tam, kde trubky zní,
na dědině velká sláva
zatančit si před dobou žní.
„Máš to lano ze zbrojnice?,
sorry, vole, že se tě ptám“
„Samo, lampu a dvě svíce,
na nosiču máme ten krám“.
„Baterky ček, ...redy, ...Fredy ?“
„Cože vole?, jo mám taky,
redy !“ „Redy.“ „Svítí, Fredy...?“,
„Ty mně neštvi, chceš do držky ?“
„Neblbněte, jste jak malí !“
„Malej seš sám, křivej hade!“
„Zticha, támhle někdo stojí,
nebo máme po pokladech !“
Nechci ztratit autoritu,
sám odvážně jdu za hrušku
zjistit, kdo to stojí v žitu.
Za ruku vedu Marušku.
Včil čerte raď, co povídat!
Naštěstí Mirka napadlo,
čím Marušku ukolíbat.
Vyndal z nosiče švihadlo.
.
Přečteno 248x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, Churry, Lorraine, Bíša, Iva Borecká, LauraKošinová, mamina, okapovaroura, Lota, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)