nádherné,ostatně jako všechny Tvé hluboké básně,které mi udělaly obrovskou radost z toho,že jsem je tady nalezla a mohu si je přečíst,děkuji ti...
12.09.2008 08:37:00 | laura3
Skutečně hluboká básenka, zláště ten závěr. Labuťko milá, nevím čím to, ale trošku to dýchá smuténko ... Možno je chybička u mne ... ale to tak nějak cítím.
24.08.2008 16:54:00 | NikitaNikaT.