Anotace: proč?
Líbí se mi hodně básniček tady na literu a většinou nevím přesně proč. U tebe je to jiné. Citát: "Vzpomínání bolí, tak si neubližuj." Je geniální!!! A na Lidech máš super hudbu ;)
20.09.2008 20:36:00 | bajli33
skvělý! tím citronem jsi tomu dala správnou sladkost ;)
musím vyzdvihnout tyto dva řádky:
"Vzpomínání bolí
Tak si neubližuj"
těma jsi mě totiž úplně dostala...
Vřelý souhlas s Eclipse ;)
PS: Dnes všem přeji hezký den/večer, tak musim i Tobě :)
20.08.2008 20:29:00 | lennerka
vážně dobrý.... je v tom tolik obrazů a hrozně moc fantazie.... líbí :)
20.08.2008 16:09:00 | stmivani.na.lepsi.casy
pěkný... ale patří tam vzÝvám... příbuzné slovo k nazývat se ;)... jinak roboti hlásí, že tu máš TMU ... nevímproč :)
20.08.2008 07:26:00 | prostějanek
Ty brďo, Ty nejen že máš povídkářský střevo, Ty máš i to básnický! Já jen nevím jak se Ti to do toho břicha vejde, hehe. :-)
20.08.2008 00:34:00 | Eclipse