Anotace: ... dnes sem na motýly narazila u Anjobi. ...
Už se rozvírají křídla plic - tak mě napadá - ti motýli a záňadří, je to vlastně jako první dech, mávnou a žiješ a vše ostatní přiletí, jen to správně chytit
21.08.2008 23:54:00 | Taog
lehké nenásilné rýmy, hravost, jemnost .. paráda nevím jak t jeat pochválit:-) jsem rád. že tě mám mezi oblíbenými ( fakt rád protože do tebe se začíst je radost ) :-) díky za dobrou náladu :-)
21.08.2008 18:39:00 | kulishak
já to sice asi nechápu tak, jak kolega pode mnou... ale přeberu si to po svém :) :) ;)
20.08.2008 07:27:00 | prostějanek
todle je z roku 2005 - jen vzpomínka vyvolaná... není to dnešní výplod... ale chápeš to dobře :o)
19.08.2008 23:51:00 | hanele m.