Jak... ?
Anotace: ....bráškovi...bráškovi??
Jak se hledá cesta,
když už není k nalezení?
Jak zachovat v srdci něco,
co tam dávno není?
Jak zastavit slzu,
při každém bližším kroku?
Jak si jenom vzpomenout,
kolik je to roků..??
*** po čase dlouhém, ***
*** se vzpomínky vytrácí, ***
*** co jednou ztratí se, ***
*** víckrát se nevrací!!! ***
Komentáře (1)
Komentujících (1)