Život na vlásku
S životem na vlásku
šeptám si v hlavě
vzpomínám na lásku
to zvládnu hravě
Pomalu chladnu
v hromadě šrotu
tak si tu vadnu
se srdcem v hrotu
Nevěřím na zázrak
nevěřím v boha
všude je kouře mrak
a zlomená noha
Tak já tu snad uhořím
to mám zas štěstí
osudu nevěřím
vždyť dává mi pěstí
A najednou ticho je
a předemnou brána
i když to zvláštní je
hra je dohrána
Přečteno 291x
Tipy 10
Poslední tipující: dablik007, Vlk v rouše, Psavec, okapovaroura, vinci, Myrja, Bíša, Sandra_T, malá a šikovná, igniss
Komentáře (7)
Komentujících (6)