LUXURIA I.
Anotace: ...luxuria = smilstvo...
.
Cítíš?
Jak mne hladíš konečky prstů
rozechvělých nedočkavostí
klopýtajíc o předsudky
Nesesmilníš
Šepot tvých očí
jiskrou v mé tělo vstupuje
oderván od času reality
Sesmilníš
Pronikám povrchem tvým
křičíš slova s výdechy duše
oddána chvilce
Luxuria
Objímaná myšlenkami
sedminebeských pocitů
zasněná do početí
Sesmilníš
Orgie plné citu a něžností
roztodivných dotyků
trhaných slůvky Amora
Nesesmilníš
Pláčeš zakrytá studem
šťastná životem zapovězení
plná pocitů chtíče
Luxuria
.
Přečteno 307x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kyle, poustevník Jirka, SZN, jiřička, Lorraine, jita.1965, pejrak, okapovaroura, Myrja, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)