Má to smysl. Boj smyslů a duše. Boj o život. Nesesmilníš-i duše smilní, myšlenkou. Tam začíná všechno smoilstvo, v srdci, zbytek už není podstatný. Smilstvo je nemít myšlenky u Boha.
21.08.2008 11:21:00 | IvoMaria
Má to smysl. Boj smyslů a duše. Boj o život. Nesesmilníš-i duše smilní, myšlenkou. Tam začíná všechno smoilstvo, v srdci, zbytek už není podstatný. Smilstvo je nemít myšlenky u Boha.Moc hezké.
21.08.2008 11:21:00 | IvoMaria
nabyla jsem dojmu, byt toto je az pekelne, tak, že se mi prvni cast libila víc
20.08.2008 13:07:00 | saddova
Doteď jsem si myslela, že když v sobě cítím báseň, tak jí mohu dát jen jednu formu, ale ty jsi mě vyvedl z omylu. Opět nádhera. Smekám před Tvým umem!
20.08.2008 12:57:00 | LauraKošinová