Šachová dáma
Anotace: Básnička o šachové partnerce.
pod sklíčkem hodinek
ubíhá čas
vyrostl z lokýnek
ztmavl mu vlas
našel si koníček
začal hrát šach
nad shlukem políček
na miskách vah
čeká na partnerku
na partie
obrýlenou Věrku
na párty je
Párty je v polích
to se hodí
aspoň ji nikdo tam
nevyhodí.
Přečteno 336x
Tipy 5
Poslední tipující: Churry, Psavec, okapovaroura, gentoo
Komentáře (4)
Komentujících (4)