Electric
Hádám, proč máš
v chůzi svý splín
Oči elektrický neschováš
do přítmí zralejch jeřabin
Znám jméno, který voláš
láká Tě do hlubin
Přede mnou stojíš
neslepuj srdce z trhlin
tmavou něhu tady máš
Dá Tvý duši chladivej stín
třpytem rozzáří Tvou tvář
Přečteno 325x
Tipy 13
Poslední tipující: brooklyn, WhiteSkull, Noc17, Holis, Psavec, Bíša, okapovaroura, saddova, gentoo, Myrja, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)