Počátky a konce
Anotace: Co když žádný příběh nemá vždy stejný konec?
V trajektorii Tvých pohybů
jsem našel krátkou předmluvu
pro slova k sonetu
chybějícím v syžetu
včerejšího večera
Příběh složený z náhlých zvratů
planých morálních dilematů
z trošky lstivosti
špetky závisti
a kapky jedu na rty
Konec není nikdy daný
přesto pokus byl to planý
Julie uplakaná, Romeo opilý
ze šťastných počátků
se smutné konce zrodily
Přečteno 386x
Tipy 18
Poslední tipující: Anita Buchtová, fuu, Dota Slunská, Vlk v rouše, Nahá, poustevník Jirka, bez nápadu na přezdívku..., Psavec, labuť, gentoo, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)