Anotace: ............
já jsem zastánce klasických kvalitních disneyovských pohádek(mám malého brášku) takže mi to zezačátku připomělo aladina:-)
ale nevadí:-) mě se líbí ten konec...připadá mi to celé o touze po svobodě...zbývá otázka..jsou to okovy zakleté princezny, nebo ty tvoje které potřebují přetnout?
23.08.2008 23:08:00 | Lady Carmila
Hezká, povedená pohádka, ale ani nevím proč, ale mě tyhle země a tyhle příběhy nějak nelákají...
23.08.2008 22:34:00 | Veríssek
mně to ani pohádku nepřipomnělo.. za to.. už když jsem četla tu včera... trochu mě to nabrnklo k Angelice a sultánovi :) hezký... asi to dám přečíst mamči.. :)) ona tohle všechno prostě miluje :))
21.08.2008 10:51:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Ano, taky mě napadly pohádky Tisíce a jedné noci. :-) Moc se mi to líbilo, miluji takové pohádky na dobrou noc.
20.08.2008 23:00:00 | Princezna.Smutněnka
A pak se ukáže,
že princezna je šereda
a džina k lampě přiváže...
Pěkná, pěkná =OP
20.08.2008 20:17:00 | Elvien