English Pickles
Anotace: ... tohle se těžko vysvětluje :-) ...
Sladký a kyselý,
rychle zvykls'.
Stejně jsme v prdeli.
I s English Pickles.
Neblázni, běž,
tady už nic není.
Za státnickou lež
je jen pomodlení.
Utíkat? Spolu?
Kam? Máš se špatně?
Ta tvá Poctivost...
Chováš se trapně!
Přečteno 319x
Tipy 12
Poslední tipující: Koskenkorva, Romana Šamanka Ladyloba, Myrja, Flamy, jedam, okapovaroura, labuť, Bíša, SZN, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)