na hradě
.
v noci je tu nějak jinak
divné ticho z neticha
bojovnost z nás vyprchala
každý téměř nedýchá
opřem kola při potoku
nahoru jdem pěšinou
měsíc na nás kývá z boku
v tom mi nohy ujedou
„kluci, bacha, je to vlhký
překračujte kořeny
na tom mejdle ujedete
hned jsou pérka zlomený !“
procházíme vstupní branou
pod obloukem z kamene
okamžitě na nás dýchnou
zvuky děsně tajemné
se vším jsme však počítali
odpoledne potají
ohniště si nachystali
suché dřevo ve sluji
a tak na prvním nádvoří
pod obrovitou věží
v troskách hradu se rozhoří
touhy tří kluků přežít
strach
.
Přečteno 281x
Tipy 23
Poslední tipující: spare, Iva Borecká, okapovaroura, LauraKošinová, Holis, Bíša, Churry, Lota, Romana Šamanka Ladyloba, Myrja, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)