Anotace: každej má sen....jen šťastlivcům se splní..///oprava...byla tam menší gramaticka chybička...vlastně větší..normálně pravopis znám,ale tohle jsem psala hodně hodně brzo ráno xD..
Teď je to úplně super!!!
21.08.2008 12:11:00 | danaska
Zdalipak víš, jak se píše, když letíš výš. Ale jinak se mi ta minibásnička líbila.
21.08.2008 09:50:00 | danaska
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?