Na širých pláních
Anotace: myšlenka krásného koně jako ztělesnění bolesti....
Na pláních širých,
na polích bílých
on bez křídel létá
žal v srdci mu vzkvétá.
Snad brzy pukne, roztříští se,
Láska i v mrtvém nezmění se.
Možná snad ne, nepadne,
jen do sněhu bezvládně zapadne.
Pak bude snít, doufat,
že žalem se nedá poutat.
Poletí přes háje, přeskočí řeky,
v srdci láska mu zůstane, navěky
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: Marfuša, labuť, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)