Básníci zdejší, proč všechny dnešní básně zde na Literu tak smutné jsou?
Že by to bylo vzponímkou dávnou bolestnou? Vím, 21. srpen nejde zapomenout.
Ale verše jsou pěkné! :-)
21.08.2008 09:33:00 | poustevník Jirka
...toto je život,ať chceš nebo ne
(je pro mne zajímavé,že musím vyťukat DNA)
21.08.2008 02:25:00 | WAYWARD