Hrad v nitru
Srdce je červené,
tvrdí láska,
zelená cesta,
další nevěsta se vdala,
se srdcem modré holubice.
Vášní probodené srdce,
nad hradem oblačná dálka,
strom života zarůstá travou,
labutě v síních plavou.
Dva ostny pronikly hradem,
jsou jeho životem,
otevřou brány lásce,
než přijde vichřice.
V bílý opuštěný hrad,
změní se nevěsta,
až vychýlí se její srdce,
na stranu pravé lásky…
Přečteno 346x
Tipy 8
Poslední tipující: okapovaroura, LauraKošinová, Bíša, Sandra_T, Romana Šamanka Ladyloba, dead-head
Komentáře (1)
Komentujících (1)