Je to veselejší, ale nepřeháněj to s tím obžérstvím, je to nebezpečné, mohl by ses taky jednoho dne probudit a zjistit, že jsi koule ANKa
21.08.2008 19:46:00 | SZN
Nepíšu pravidelně, a přesto vidím tvé body za každou z mých posledních básní... Díky své nepravidelnosti jsem přišla o mnoho z mých čtenářů, nedivím se jim a neobviňuji je... Děkuji ti za to, že k nim patříš a že mě stále čteš a boduješ, ačkoliv tvůj styl psaní je naprosto odlišný. Nepřestávej psát a pokud budeš chtít, nepřestávej při mně stát... Díky :)
21.08.2008 15:01:00 | unstoppable
ta pohoda a v takovým množství by mohla budit aj závist - ale přeju ti to - dobrou chuť :o)
21.08.2008 13:32:00 | hanele m.