Bojim se...
za zvuku
smutnejch písniček
/ A Screaming Symphony /
se utápim..
v slzách.
/ co to sakra mělo bejt? /
seš zlej víš o tom?
pitomá
fakt sem pitomá!
a mám strach...
z tebe
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Defeaterka, Dev_LATea_princess, Ještě dítě
Komentáře (1)
Komentujících (1)