Slzy krve
Anotace: O pokrevních sestrách
V srdci pulzuje,
nevěsta lesklého ostří.
V žilách koluje
posvátná pečeť nás tří.
Se zbraní se sbližuje,
kam osud svede ví,
strach vzbuzuje,
upír na ní lpí.
Smrt krok zrychluje,
když na těle se objeví,
však náš život spojuje,
Tři – až do záhrobí.
Přečteno 489x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
Komentáře (0)