Smrti blízký
Anotace: Jak se asi cítí vojáci ve válce??? :o((
Chtěl bych zapomenout.
( Krveprolití, Čas, Zmatek).
Chtěl bych milovat.
( Země, Vlast).
Bláznivě bys skočila do náruče,
nenásilně bych si vzal ruku Tvou,
vložil ji do dlaně,
jemně a nenásilně,
tak jak se sluší.
Tančil bych.
Miloval bych.
Zapomněl bych.
Tančil bych s Tebou.
Miloval bych svoji Zem.
Zapomněl bych na strach,
nevěděl bych, co je smrt.
Neznal bych.
Jak rád bych neznal,
co je vraždit.
A zase…
„Granát! Hoď tam granát!“
Chybí mi zapomenout.
Nechci zapomenout.
Mám rád svou Zem.
Kde jsem, kde jsi?
Lásko?
Přečteno 364x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Actafool, Holis, Psavec, labuť, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)