Vánoce na vločkách
Anotace: Přaní k Vánocům z lásky
Na vločkách snových přichází Nový rok.
Jdi vždycky zpříma zpátky ani krok.
Vesel se,raduj se,na své blízké vzpomínej.
Lásku vysněnou v srdci svém kolíbej.
Čas již odměřil spravedlivou měrou starému roku bytí.
A barevné na nebi brzičko vykvete kvítí.
A v kolébce zatím ještě Rok Nový.
Tichounce otvýrá kalendář nový.
Hraje lásku štěstí a klid,
roubenou kolébku kolébá veškerý lid.
Přečteno 1027x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
Komentáře (0)