Zvykli jsme si
Zvykli jsme si
na dvě porce
místo jedné
a na každoranní
horkou kávu
na to,
že když schováme se
do rukávu
nevidí nás, nevinní
a tak do větru
pískáme si tiše
když něčí ruka
náš příběh píše
(známe se... zdáme?)
Omámení jednoduchostí
dešťových kapek
a cukrových homolí
budeme doufat
že jednou
nám dovolí
neztratit se
v šedi
Vzdát se
už jen sami sobě..
Přečteno 352x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)