Chladný večer
Anotace: Po dlouhé době opět nějaký nápad tak uvidíme
Byl chladný večer uprostřed léta.
Přemýšlel a brečel, na konci světa.
Tam,kde čas neběžel, kde poslední je meta.
Byl na dně, klečel, prsty proplétá.
"Osude," volal. "Cos mi to přichystal?
Mou radost si vzal. Ani ses nezeptal:
Jsi spokojen? A jen si bral a bral.
Já omámen, jsem lhal jen hloupě lhal.
"Většinu šancí, co jsi mi dal,
s hloupostí, jsem promrhal.
Většinu šancí co jse mi vzal,
jsem s trpkostí ti vyčítal.
Tak v chladném večeru, se omluvil.
A v onom nepříjemném šeru, ona slova vyslovil.
Dál již nic říkat nebudu.
Ten hoch se omluvil Osudu
Přečteno 356x
Tipy 13
Poslední tipující: bejbyyyy, losscar, Agniezka, WAYWARD, BARBYE, NikitaNikaT., Elisha, Lillian
Komentáře (6)
Komentujících (6)