Anotace: ze sbírky: Na útěku. Den 1. (to tak člověk uteče na chatu, aby si vyčistil hlavu, a když se vrátí, je mu hůř než předtím,viz.výše, a až s odstupem je schopný ,,zpracovat" výsledky)
re gabkin: stačil les - i bez vína v tichu se usíná
re saddova: nezávodím
22.08.2008 20:48:00 | spare
Útěky znám... i to zapomínání... aby člověk přežil... a mohl malovat růžové brány do zítřků...
22.08.2008 08:46:00 | Levandule
..říká se "ráno je moudřejší večera" ...moudřejší snad ale jiné? Kéž by to šlo tak jednoduše!
22.08.2008 08:37:00 | Jiparo