Vlčí máky
Nitro po vínu lásky předvčerejší,
chtěl bys další,
dívku co září je polární,
ne tak se neshání v době počítačů,
svalnatých hráčů co nevědí,
že sex není láska.
Zavinu tě do vlčích máků,
přikryju oblaky,
rozpaky přijdou potom,
den skončí a začne noc,
zavolám růženec na pomoc,
co ještě nezklamal v lásce.
Přečteno 336x
Tipy 11
Poslední tipující: Jaromila, okapovaroura, saddova, Holis, Veru, Romana Šamanka Ladyloba, Vladimír P., LauraKošinová
Komentáře (4)
Komentujících (4)