Moře, co plní přání
Anotace: ****************************
Krásné to moře
vítr mu zpívá
delfín co oře
vlna lodě líbá
Lachtani se smějí
panáčkují a plavou
nevíte, co chtějí
že by hrát si s
mořskou pannou
Sluníčko se také směje
odráží se v hladině
ptáček ze snu pěje
o své milované rodině
Mořské vlny
plní přání
trnité drny
kazí smání
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: SZN
Komentáře (2)
Komentujících (2)