Příběh
Anotace: Tak vyprávím Vám příběh...
V černých šatech oděná
Bolestí dívka zlomená
Neumí se smát
Nechce si na štěstí hrát
Uzamčená v kobce vlastní mysli
Nevěří na lásku a na nesmysly
Lidé hledí naň skrz prsty
Smutek může rozdávat plnými hrstmi
Jak smutné je vidět ji zaživa umírat
Měla ho ráda a měl ji rád
To však nedalo mu právo ji tu zanechat
V černých šatech oblečenou
Do své mysli uvězněnou
Přečteno 433x
Tipy 9
Poslední tipující: Akae, Rikitan, Gracia, Bíša, Květka Š., igniss
Komentáře (2)
Komentujících (2)