Möbiova páska ....
Anotace: ..... a náš ... jednorozměr ...
.
Provazová lávka nás oba neunese
v Honkongském smogu
domácího popcornu
centrála čínské televize -Television Cultural Center
můstek mezi dvojicí gigantických věží
se vzpíná k nebi Möbiovou jednoplošnou tváří
na vánoce konečně pojedu domů
uprostřed léta
čeká mě teta
nesmrtelná
Pavlína Filipovská zpívá „Normálně“
na nebi zašlých hvězd
pro pamětníky
a já
se jen tak
s tím potýkám ...
*
------------------------------------------
*
Comment skvělý autorce z Písmáku "baronka"
k dílu .... "Báseň o řece plné leknínů ..." ...
*
Přečteno 338x
Tipy 11
Poslední tipující: Elča, radexk, Noc17, Romana Šamanka Ladyloba, okapovaroura, enigman, saddova
Komentáře (2)
Komentujících (2)