být pořád v tom laufu
Anotace: takový neuspořádaný, nevím jestli si z toho někdo něco vezme
být pořád v tom laufu
mít pocity
jež stojí za to
někomu jinému
zpívat
sběrač zažítků
konzum má mnoho podob
aniž by nám řekl
že jsme v něm až po krk
iluze v iluzi
dva v jednom
tři v jednom
a pořád jeden svět
kam ten spěch
cožpak mohu zemřít významněji
a co cesta
kolik jich ještě zbývá
Přečteno 484x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, Holis, igniss, maliska, saddova, SZN
Komentáře (4)
Komentujících (4)