Otisk stopy na Zemi.
Anotace: ...napsal jsem to za ni,trvalo mi to tři dny.Někdy vzpomenu,slibuji.
.
Zasycena svým životem
vznáším se v touhách
lidských přání
glorioly snových příběhů
vynáším na vrchol
blaženosti smyslů
Zbavená tíže předsudků
nasměrovaných cest
hledání v oklikách
davového šílenství
s nadhledem bohémství
po špičkách ukusuju
Zocelena cností lásky
přátelských svazků
v nepřejícím prostředí
uštěpačných pohledů
kolemjdoucích utahanců
hltajících prachy
Zakopávám o hradby
rozlehlých dálek
společných cest
souznělých zástupů
roztroušených
ve skupinkách samoty
Zastavit šlápoty času
bolesti v křídlech Ikara
upustit v myšlenkách
vrátit se na pevnou zem
skočit si pro kousek života
z okna to mám nejblíž
létím...žuch.
Otisk stopy na Zemi.
.
Přečteno 308x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Levandule, Belmon, Romana Šamanka Ladyloba, Actafool, Dota Slunská, Kyle, enigman, Květka Š., Myrja, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)