Za Nádražní ulicí
Na sedmou hodinu ranní
s košíky za pětku
lidé vystojí důlek
ve frontě
před obchoďákem
Zívání a kofeinové oči
radši nešli spát
když je tak skvělá
AKCE
Rychle, rychle
pošlapou se před
skleněnými dveřmi
a s úsměvem
si odnášejí
tydenní život v igelitce
Taky si urvat
kus pro sebe
on se jim směje
a sám
je konzumní
ale bolí ho si to přiznat
/za ty prachy
Daleko za touhle ulicí
proležím v trávě
s tebou
celý den
Až ti vyschne v krku
napojím tě ze svých úst
spolu se jim budem smát
a přivírat víčka
v ostrém slunci
Nepřestane mě bavit
drzost mládí
a podpis
liháčem na břiše
Přečteno 296x
Tipy 13
Poslední tipující: dablik007, Simísek, kryndy, Myrja, Holis, Psavec, okapovaroura, animovaný medvídek Pů
Komentáře (5)
Komentujících (5)