Za hloupost se platí
Anotace: neberte vážně, taková blbůstka
Vařila slečinka kašičku,
na republiky krajíčku,
všichni ji dobře znali,
tuhle starou kurvičku.
Tomu dala,
tomu dala,
tomu v limuzíně ne
a to chybu udělala.
V autě seděl velký šéf,
zvyklý na kritiku,
jeho všichni zdravili:
Zdravíčko, pane politiku.
Mnoho peněz šlapce ušlo,
dopustila se blbiny,
navíc ji vyhostili,
že prý je z Ukrajiny.
Přečteno 234x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, loverose91, okapovaroura
Komentáře (0)