Racek
Anotace: Trochu nesourodá ale posuďte sami
Svět zeje neproniknutelnou prázdnotou,
hůl zlomili nad jakoukoliv hodnotou.
Šedá v pestré barvě davu,
před ranou skrytou hlavu.
Pachtíme se životem spěšným krokem,
jdeme dál bezcílně rok za rokem.
Žití jak vyprahlá, jednolitá rovina,
v níž nevzklíčila jediná plodina.
Jak cesta bez záchytného bodu,
pustá od samotného zrodu.
A tak dál tápu bludištěm světa,
smrt jest má jediná vzdálená meta.
Přečteno 259x
Tipy 10
Poslední tipující: Plato, Maryje..., carodejka, Fenceless, zlomený a nanicovatý -__-, WAYWARD, Vladimír P.
Komentáře (3)
Komentujících (3)