Blues je styl a život sám
taky ho rád poslouchám..
k tomu sem tam kapku jazzu
ujíždím a už se vezu..
Nora Jones, Diana Krall
kam se hrabe rock and roll .o)
27.08.2008 06:27:00 | Bean
Blues je parádní muzika a tahle oslavná báseň se Ti moc povedla! :-))
26.08.2008 14:58:00 | poustevník Jirka