Agharta...
Anotace: letem do podzemí...
čas je relativní
je to jen pocit
subjektivní
opakovaný sled událostí…
Zdánlivě
reálný vesmír
je ve skutečnosti
skládanka
z velkého množství
vzájemně se prostupujích světů…duší...
Bránou času
ocitám se
v podzemní říši
v srdci rudý déšť
větrné smršti a víry
bubny víří….sílí….
membrána chvění
společné vlnění
rezonance
Renesance….
Přečteno 437x
Tipy 20
Poslední tipující: Triffid Kolbe, visla, pejrak, Jean89, okapovaroura, labuť, Noc17, carodejka, Psavec, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)