Touha na křídlech
Nazvu se směle křehkým motýlem
Který svou květinu hledá
Každý den znovu a znovu polapen
Nazvu se skromně plachou můrou
Co jen pod rouškou tmy odváží se vzlétnout
Pro paprsek světla zemřela by
Bledá
Kroužím ti kolem hlavy
Plachá křehká
Srdce přeplněné touhou
Kéž patřil by mi tvůj smích
Tvůj svět však zdá se
Je pro motýli příliš velký
A milovat můru
Můj Bože
Těžký hřích
Chřadnu motýl-můra
V tomto smutném ráji
Poslouchej
Šeptám ti
Setřel jsi život z křídel mých
Přečteno 318x
Tipy 9
Poslední tipující: saddova, okapovaroura, Simísek, Psavec, Holis, enigman, její alter ego, Gabriel - Sinóda
Komentáře (2)
Komentujících (2)