životem profrčíme,
sem tam se zastavíme
a najednou zjistíme,
že jsme na konci cesty
24.08.2008 12:40:00 | takova
Křižovatka na silnici se dá vždycky projet, zastavíš, počkáš, rozhlídneš se a jedeš, můžeš se otočit a jet zpět ... jenomže křižovatka v životě, tam se nemůžeš jen tak zastavit, můžeš se sice rozhlednout a možno jen ohlédnout zpět, nikoliv vrátit, člověk může jít jenom dál ...kupředu.
24.08.2008 12:02:00 | NikitaNikaT.