Maminko
Anotace: pravdivostí si jistá nejsem...nejspíš to takhle ale je....jenže do očí ti to neřeknu nikdy... a ty to víš...stejně tak,jako já vim, že tohle ty číst nikdy nebudeš
Maminko moje,
teď skládám Ti verše
a v duchu doufám,
snad si je přečteš.
Neboj se, já dobře vím,
že jsem Ti vzala mládí.
On neměl být tvůj manžel,
jen ten, kdo Tě svádí.
Křídla jsem Ti zlámala
a ukradla smích,
teď se skoro nevyznám
ve výčitkách svých.
Dopisuju tyhle verše
s velkým trnem v oku.
Mamko, vždyť se nebavíme
už skoro půl roku!!
Přečteno 529x
Tipy 2
Poslední tipující: labuť, blue
Komentáře (2)
Komentujících (2)