Růže rudá
Písmeno za písmenem
Slovo za slovem
Věta za větou
Řeka za řekou
Jak najevo dát
Lásku
Se životem uzavřít
Sázku
Znamení vášně
Růže rudá
Vrba smuteční
Píseň zpívá
Dotknout se tvé
Kůže
Která voní jak ta
Rudá růže
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Myrja, Květka Š., okapovaroura
Komentáře (3)
Komentujících (3)