Do chomáčků z vaty
dá se leccos zabalit,
nikdo není svatý,
pocit-nechat to a jít
občas každého napadá
a není to žádný hřích,
když láska v srdci uvadá
a křik touhy ztich...
Však někdy cesty otázek
dostanou nás na kraj skály,
pak těžko jít zas nazpátek,
když jsme to samy vzdaly...
I nebe má své stíny...
25.08.2008 09:03:00 | Levandule