Křížová cesta
Prašnou cestou života jdeme
Vlekouce za sebou každý svůj kříž
Schovat se okamžik v jeho stínu chceme
Krok za krokem
Golgotě blíž
Přívaly slz smýváme hříchy
A rostem s trnovou korunou
Sraženi do prachu údery vlastní pýchy
Strach že navzdory tělům
Duše už nevstanou
Každý den jdem tou cestou s nekonečnem zastavení
A dokud křižujeme lásku víru pravdu a naději
Jiná možnost není
Než doufat
Že jednou poneseme svůj kříž raději
Přečteno 312x
Tipy 12
Poslední tipující: WAYWARD, enigman, Psavec, Holis, WhiteSkull, Myrja, Veru, igniss, Květka Š., okapovaroura, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)